banner564

İki türle yakalandı

Lefkoşa’da Karam Mohammed’in evinde yapılan aramada extacy hapların yanı sıra en tehlikeli uyuşturuculardan biri olan LSD ele geçirildi

İki türle yakalandı
banner598

 Melin DOBRAN

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine Karam Mohammed’in evinde yapılan aramada hem MDMA, hem de LSD türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Tutuklanan zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 28 Mart 2018 tarihinde 16.10 ile 16.35 saatleri arasında zanlının evinde yapılan aramada iki adet LSD türü uyuşturucu madde ile 4 adet yarım gram MDMA türü uyuşturucu toz olduğunu belirtti. 
   Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini ifade ederek, zanlının yüzünde bulunan yaralar ilgili izahat istendiğini ve 23 Mart’ta karıştığı bir kavga olayında yaralanıp, Acil Servis’e başvurduğunu belirttiğini anlattı. 
  Zanlının beyanın üzerine hastaneye gidilerek soruşturma yapıldığını belirten polis, zanlının acil serviste kaydı bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek bir gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Mahkeme talebi kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473