banner564

“Kimse endişe etmesin"

UBP'de genel başkanlık seçiminin ikinci turunun cumartesi günü yapılacağını söyleyen edip, "parti meclisi üyeliği oylarımız güven altında” dedi

“Kimse endişe etmesin
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) UBP 20. Olağan Kurultayı Divan Başkanlığı, UBP genel başkanlık seçimi ikinci turunun, 7 Kasım Cumartesi günü yapılmasını kararlaştırdı.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda yer alacak ve Hüseyin Özgürgün ile Ersin Tatar'ın yarışacağı kurultayda sandıklar 08.00'de açılacak ve 18.00'de kapanacak.
9 bin 224 üyenin bulunduğu kurultayda oy verme işleminin tamamlanmasıyla ilk önce genel başkanlık için kullanılan oylar sayılacak, ardından UBP Parti Meclisi üyeliği oyları sayılacak.
Divan Başkanı İlker Edip dün Türk Ajansı Kıbrıs muhabirine, UBP Tüzüğüne göre ara verilen UBP 20. Olağan Kurultayı ve pazar günü gerçekleştirilen kurultayda parti meclisi için kullanılan oyların nasıl muhafaza edildiğine dair açıklamalarda bulundu.
Edip, 31 Ekim cumartesi başlayan kurultaya, tüzüğe göre ara verdiklerini, çünkü kurultayın henüz tamamlanmadığını ve genel başkanlık için ikinci turun yapılacağını kaydetti.
UBP Divan Başkanlığı olarak kurultayın ikinci turunun bir hafta sonra yani 7 Kasım cumartesi günü yapılmasına karar verdiklerini ifade eden Edip, sandıkların saat 08.00'de açılacağını ve 18.00'de oy verme işleminin tamamlanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473