banner564

3 kişi bir kişiye saldırdı

Gazimağusa’da alacak verecek meselesi yüzünden Nijerya uyruklu öğrenciler arasında başlayan kavga kanlı bitti

3 kişi bir kişiye saldırdı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki akşam saatlerinde alacak verecek nedeni ile başlayan tartışma Mohammed Sade Müslüm’in yaralanmasıyla sonuçlandı. Müslim,  sağ bacağında oluşan 4 cm’lik kesik nedeni ile hastaneye kaldırılırken, Müslim’i yaralayan Faisal Muhammed İsa tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Minifoğlu, 2 Kasım 2015 tarihinde saat 20.30 sıralarında Gazimağusa’da Köroğlu sokakta Mohammed Sade Müslim bir taraf, Haruna Al Rhashid Sani Daura, mahkeme huzurundaki Faisal Mohammed İsa ve Ahmad İbrahim Ahmad diğer taraf olmak üzere alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiklerini ve  Mohammed Sade Müslim’in tasarrufunda bulundurduğu 21 cm uzunluğundaki bıçağı gelişi güzel salladığını söyledi.

Soda şişesini kafasında kırdı
Mahkeme huzurunda bulunan zanlı Faisal Momammed İsa’nın soda şişesini Mohammed Sade Müslim’in kafasına vurarak kırdığını ve kırılan cam parçasını Müslim’in sağ bacağına saplayarak 4 cm’lik kesik oluşmasına neden olduğunu belirten Minifoğlu, Müslim’in Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahade altına alındığını ifade etti.

10 bin TL ödedi
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Minifoğlu, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 10 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474