banner564

Adı Sanal olay gerçek

Sabah 04.23’te hırsızlık için yürüyerek girdiği evin sahibi Abidin ile karşılaşınca, balkondan atladı ve koşarak kaçtı

Adı Sanal olay gerçek
banner598
Çiğdem AYDI
Poliste 11 gündür tutuklu bulunan ve hakkında yapılan soruşturmada Lefkoşa ile Girne’de 13 ayrı eve girdiği tespit edilen zanlı Hüseyin Ali Sanal dün ek süre talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Zanlının soruşturma amaçlı 11 gündür tutuklu bulunduğunu kaydeden polis, bu süre içerisinde yeni bulgulara rastladıklarını ifade etti. Polis, Girne bölgesinde bir evden çalınan fotoğraf makinesinin zanlının tasarrufunda bulunduğunu, fotoğraf makinesinin sahibinin eşyanın kendisine ait olduğunu teyit ettiğini belirtti. 

Doğu Abidin’in evine de girmiş…
Polis, ayrıca zanlının yine Girne bölgesinde Doğu Abidin’nin evine girdiğini ancak ev sahibi ile karşılaşan zanlının balkondan atlayarak kaçtığını ifade etti. Polis, Doğu Abidin’nin evinin güzergâhındaki kamera kayıtlarını incelediklerini zanlının saat 04.23 sıralarında yürüyerek Doğu Abidin’in evine doğru gittiğini, saat 04.45 sıralarında ise koşarak geri döndüğünün görüldüğünü ifade etti. Zanlının Girne ve Lefkoşa’da 13 ayrı eve girdiğine dair bulguları olduğunu kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 6 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 6 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474