banner564

Ömürleri  uzun değil

“Şu anki dörtlü hükümet ülkeye umutsuzluk getirmiştir” diyen Tatar, bir de öngörüde bulundu:

Ömürleri  uzun değil
banner598

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, UBP ilçe merkezlerine ziyaretleri çerçevesinde önceki gece UBP Güzelyurt İlçe Mekezi’ni ziyaret etti.  

Tatar burada yaptığı konuşmada,  “Şu anki dörtlü zorlama hükümet ülkeye umutsuzluk getirmiştir. Halkın geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı, Türkiye ile sıkıntılı ilişkiler halkımızı moral bozukluğuna sürüklemiştir.  Dolayısıyla UBP bir umut olarak ortada duruyor” dedi. Tatar “Bunların ömrünün çok uzun olmadığı artık belli olmuştur. UBP’nin çok yakında iktidar olacağını görüyoruz” diyerek iddialı konuştu.
Tatar, 21-25 Aralım Mücadele ve Şehitler Haftası içinde olunduğuna işaret ederek “ şehitleri rahmet, gazileri minnetle andıklarını, vatana, Devlet’e, özgürlüğe sahip çıkmayı görev bildiklerini” vurguladı.
“ Rum tarafının dönüşümlü başkanlığı, Türkiye’nin etkin ve fiili garantisini istemediğini böyle çözüm olamayacağını” ifade eden Ersin Tatar sözlerini şöyle sürdü:
“ UBP olarak Türkiye ile beraber federal temelde bir anlaşmanın mümkün olmadığını saptamış bulunuyoruz. Alternatif fikirlerin ortaya atılmasını ve geliştirilme gerektiğini söylüyoruz. Bize göre atık Kıbrıs’ta iki devlet temelinde bir anlaşmaya varmalıyız. Artık bir anlaşma olacaksa iki devlet temelinde olacaktır. UBP artık bunu daha yüksek sele seslendirecektir.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473