Yaşam alanı Antalya ve civarı olan 300'ün üzerinde kelebeğin kanat şekilleri incelenip ipek dokuma üzerine işlenerek hazırlanan kostümler, gerçekleştirilen defileyle vatandaşların beğenisine sunuldu.
Antalya Olgunlaşma Enstitüsü tarafından, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenmenin yaşama katacağı değerleri vurgulamak, çevreye, endemik hayvanlara dikkati çekmek için çalışma yapıldı.
Yaşam alanı Antalya civarı olan 300'ün üzerinde kelebek incelenerek, aralarından 3'ü endemik 12 farklı kelebeğin kanat şekilleri, enstitüde kursiyerlerin tezgahlarda dokuyarak, doğal boyalarla renklendirdiği ipek üzerine işlendi.
Doğanın ve kelebeklerin eşsiz güzelliğiyle buluşturularak hazırlanan özgün elbiseler, tarihi Kaleiçi'nde düzenlenen defileyle sergilendi.
"Yer Gök Kırmızı Beyaz Bayrak" giysisi özel tasarımları ve Antalya'nın endemik kelebeklerinin giysi tasarımına dönüştüğü "Antalya'nın Kelebekleri" defilesi beğeni topladı.
Beğeni topladı
300'ün üzerinde kelebeğin kanat şekilleri incelenip ipek dokuma üzerine işlenerek kostüm hazırlandı
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


1