Şarkıcı Işın Karaca, Atina'da pasaport kontrolünde ülkeye girişine izin verilmediğini açıkladı. Karaca, "Turist değil, adeta düşman ilan edildim" dedi.
Işın Karaca, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile Yunanistan'a girişinin engellendiğini ve sınır dışı edildiğini duyurdu.
Ailesiyle birlikte turistik seyahat olarak gittiği Atina'da pasaport kontrolünden geçemeyen Karaca, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
Havalimanında elindeki resmi belgeleri göstererek açıklama yapan Karaca, giriş engelinin geçmişte Gümülcine’de verdiği bir konserden kaynaklandığını ifade etti. Karaca, yaşadığı süreci şu sözlerle aktardı: "Şu elimde görmüş olduğunuz kağıt ne biliyor musunuz arkadaşlar? Atina'ya girişim reddedildi. Neden? Çünkü Gümülcine'de "Ne mutlu Türk'üm diyene" dediğim ve İzmir Marşı'nı seslendirdiğim için... Kızım ve eşimin girişi sağlandı ama bendeniz Işın Karaca şu an deport edildim. Sağ olun. Milli bir meseleymiş."
‘Yasaklı şahıs’
Işın Karaca, 2 yıl önce Gümülcüne’de İzmir Marşı’nı okuduğu gerekçesiyle Atina’dan geri çevrildi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
TEKERE İLANI
Gazimağusa Mahkeme 06.03.2026
Girne Kaza Mahkemesi
Girne Kaza Mahkemesi Dava No: 1097/ 2022
Girne Aile Mahkemesi
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME

