banner564

Saygı ve minnetle anıldı

Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle mesajlar yayınlandı

Saygı ve minnetle anıldı
banner598
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. Yıldönümü dolayısıyla, TBK Gaziler Derneği, KKTC Teknik Öğretmenler Derneği ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi mesaj yayımladı.

TBK Gaziler Derneği
Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği, Türkiye’nin kurucusu, aydınlık Türkiye’nin sembolü, büyük önder ve düşünce adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, yurttaşların ve gazilerin gönlündeki erişilmez yerinin hiçbir zaman değişmeyeceğini kaydetti. TBK Gaziler Derneği Genel Başkanı Hacı Işık yayımladığı mesajda, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 76. Yıldönümünde, sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak rahmetle andıkları kaydedildi.

Teknik Öğretmenler Derneği
KKTC Teknik Öğretmenler Derneği, Atatürk’ün fikrinden hareketle, 10 Kasım tarihini, bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için verilmiş bir fırsat olarak gördüklerini kaydetti.

DAÜ-ATAUM
Öte yandan Doğu Akdeniz Üniversitesi Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAÜ– ATAUM) Başkanı Doç. Dr. Hasan Cicioğlu da, Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk Ulusu’nun ışık kaynağı olan Atatürkçü Düşünce Sistemi’ni her koşulda yaşatmak ve geliştirmenin bugün olduğu kadar geleceğe karşı da ortak sorumluluk olduğunun bilincinde olduklarını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474