banner564

Başarıyı kutladılar

DMG Cyprus Şirketler Grubu’nun yılbaşı eğlencesi Maxim Royal’de gerçekleşti

Başarıyı kutladılar
banner598
 KKTC’nin başarılı kuruluşlarından DMG Cyprus Şirketler Grubu’nun yılbaşı yemeği, eğlencenin zirvedeki adresi Maxim Royal’de gerçekleşti.
   Ülkemizin eğlence dünyasındaki renklerini misafirleriyle buluşturan Maxim Royal her yönden farklı,yenilikçi profesyonel olan adanın en büyük firmalarından DMG Cyprus şirketler grubunun   yılbaşı yemeğine ev sahipliği yaptı. 
   Sahnelerin en başarılı seslerinden İrem Barani’nin birbirinden güzel şarkılarıyla başlayan gece;DMG Cyprus yönetim kurulu başkanı Dimağ Çağıner’in gecenin anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Gecede başarılı personellere hediyeleri takdim edildi.  
   Şarkıları,dansları ve izleyicilere yaptığı espirilerle gülme krizleri yaşatan  eğlence dünyasının bir numaralı ismi Matmazel Coco; geceye özel olarak hazırladığı yılbaşı şovu ile eğlencenin ateşini fitilledi. Geceye ‘’bu gece eğlenmeye geldik’’diyerek  başlayan  ve  konuklardan en iyi şarkı söyleyenleri seçip sahneye çıkaran Matmazel Coco yurtdışını aratmayan bir eğlence sundu. 
   Karadeniz dans şovları eşliğinde gece akıp giderken; DMG Cyprus yönetim kurulu başkanı Dimağ Çağıner eşliğinde geceye özel olarak hazırlanan pasta kesimi yapıldı. Aynı zamanda doğum günü olan misafirlerede Maxım Royal farkı ve kalitesiyle kutlamalar yapıldı. 
   Gecenin ikinci bölümünde oryantal şovla beraber bütün konuklar ayağa kalkarak bütün bir yılın yorgunluğunu dans ederek attılar. 
    Gecenin son   bölümünde sahneyi  müzik dünyasının genç prensi Güven Yüreyi aldı. Gecede keyifli saatler yaşanırken konuklar Güven Yüreyi şarkılarına eşlik  ettiler. Sahnede kırmızı kadife ceketiyle merhaba diyen sanatçı son günlerin popüler şarkılarından bir Gökhan Tepe şarkısı olan ‘’Kader’’ile başladı. 
   Programında gelen istekleri geri çevirmeyen sanatçı uzun süre hafızalardan silinmeyecek müzik dolu bir gece yaşattı. Coşkunun hiç eksik olmadığı gecede konuklar Maxım Royal’i tercih etmenin mutluluğu ve neşesiyle mekandan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473