banner564

Demtur Travel, Miami’ye gönderiyor

Rüya gibi tatil

Demtur Travel, Miami’ye gönderiyor
banner598

Demtur Travel’dan, Dubai, Küba ve Merit Royal Premium Otel Tatillerinin ardından muhteşem bir tatil hediyesi daha geldi. demturtravel.kktc ınstagram hesabını takip ederek ilgili görseli beğenen ve en az 3 farklı arkadaşını etiketleyen takipçilerden bir şanslı kişi, Miami’de rüya gibi bir  tatil kazanma şansı yakalayacak.
16 – 22 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan tatil programına 5 yıldızlı Otel’de konaklama ve uçak biletleri de dahil olacak. Yoğun ilgi gören Miami tatili çekilişini, binlerce katılımcı arasından bir şanslı takipçi kazanacak.  Katılımcılar ne kadar çok 3 farklı arkadaşını etiketler ise şansları o kadar çok artacak. 
Kampanyaya son katılım tarihi, 18 Eylül 2019 olup, çekiliş 23 Eylül 2019’da Demtur Travel’da tasdik memuru ve avukat huzurunda, demturtravel.kktc Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacak. Tüm katılımcılar, www.demturtravel.com adresinde yer alan çekiliş ve ödül detaylarını içeren katılım koşullarının tümünü eksiksiz okumuş ve kabul etmiş sayılacak. 
Çekilişe katılarak, 6 gece 7 gün boyunca Amerika’nın tatil cenneti Miami’de unutulmayacak anlara imza atmak isteyen takipçiler, tatil ile ilgili tüm detaylara www.demturtravel.com adresinden ulaşabilecekler.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473