banner564

Dereboyu gençlerle şenlendi

Eğitim yılını tamamlayan liseliler hem yoğun geçen günlerin yorgunluğunu attı hem de gönüllerince eğlendi

Dereboyu gençlerle şenlendi
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Gençlik Meclisi Lise Masası, önceki gün akşam Osman Paşa Caddesi’nde “1. Dereboyu Müzik Festivali” etkinliğini gerçekleştirdi.
LTB’den yapılan açıklamaya göre, liselilerin eğitim yılını tamamlamaları ile yılın hem yorgunluğunu atmak hem de bir araya gelip eğlenmek için “Yaza Hazırız, Sokaktayız” sloganıyla düzenlenen etkinlik her yıl geleneksel olarak düzenlenecek. 
Konserde sahne alan Grup Kazıns, Referans, Grup Trend, Ege Baki – Akortsuz Delile, Men of Mayhem, CosmicAlert ve Berk Çomunoğlu – Dehan Çeliktaş söyledikleri parçalarla gençleri coşturdu. Gecede ayrıca LTB Gençlik Meclisi’nin iş birliği yaptığı Studio 21 dans gösterileri de yer aldı.
Etkinliğe katılarak gençlerle birlikte olan Başkan Harmancı, yapmış olduğu konuşmasında “Lefkoşa’da gençlerin sözü ve yeri var” anlayışından hareketle LTB Gençlik Meclisi’nin kurulduğunu söyledi. Harmancı, “Bizlerde bu sözleri dinlemek zorundayız. Yaş sadece bir olguyu ifade eder yaş olgunluğu ifade etmez” dedi.
Harmancı, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve LTB Gençlik Meclisi’nin oluşturulmasında katkıları olan Münür Öztürk’e de teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474