banner564

Dünya Lions Hizmetler Günü dolayısıyla Lefkoşa’nın Selimiye Meydanı renkli görüntülere sahne oldu

Müzik, eğlence satış ve bağış

Dünya Lions Hizmetler Günü dolayısıyla Lefkoşa’nın Selimiye Meydanı renkli görüntülere sahne oldu
banner598

 Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri’nin dün Lefkoşa’nın tarihi Selimiye Meydanı’nda düzenlediği etkinlikler büyük ilgi gördü. Havanın güzel olması nedeniyle çocuklar, büyükler, herkes bölgeye akın etti.
   8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü dolayısı ile Selimiye Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte çeşitli gösteriler yer aldı. Etkinlikler Lions Kulüpleri Federasyonu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulması sonrasında Selimiye Meydanı’na yapılan yürüyüş sonrasında başladı. 
   Etkinlikte, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile işbirliğinde tükürük örneği verildi.
   Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’nın gezici kan aracıyla kan bağışı  da kabul ettiği etkinlikte, ebru sanatı, yüz boyama, zumba gösterisi, müzik dinletisi gibi etkinliklerin yanı sıra, satış stantları da kuruldu.
Federasyon Başkanı  Şansel Soyel, 21 yıldan beri insana hizmet yolundaki beraberlik ve birlikte hareket etmenin verdiği güçle 18 lions, 3 leo kulübü ve 500 üye ile federasyon çatısı altından birleştiklerini kaydetti.
8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü nedeniyle düzenledikleri etkinliklerle lions ve leo kulüplerini tanıtmak, yapılan hizmetleri paylaşmak ve elde edilen geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Soyel, organizasyona katkı koyan sivil toplum örgütlerine  teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473