banner564

8 oyun sahnelenecek

Sloganı “Yaşamak İçin Uyanmak Gerek, Uyanmak İçin Tiyatro” olan Kıbrıs Tiyatro Festivali 1 Eylül’de perde diyor

8 oyun sahnelenecek
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından düzenlenen Kıbrıs Tiyatro Festivali 1 Eylül’de başlıyor “Yaşamak İçin Uyanmak Gerek, Uyanmak İçin Tiyatro” sloganıyla düzenlenen festivalde 8 oyun sergilenecek.
LTB’den verilen bilgiye göre, Oscar Grup Otelleri ana sponsorluğunda gerçekleşecek festival dün yapılan basın toplantısında tanıtıldı.
Basın toplantısında, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, LTB Kültür Sanat Şube Amiri ve Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT) Sanat Yönetmeni Aliye Ummanel konuşma yaptı.
LTB Başkanı Harmancı, LBT’nin maddi manevi zorluklara rağmen festivali her koşulda gerçekleştirmeyi başardığını vurguladı.
LTB Kültür Sanat Şube Amiri ve Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, “Tiyatro severlerin dört gözle beklediği festivali 13’üncü yılına taşımak kolay olmadı” diyerek, sürece katkı koyanlara teşekkür etti.
LBT Sanat Yönetmeni Aliye Ummanel ise konuşmasında, festivalin bu yılki temasının “Uyanmak” olduğunu belirterek, “Sorgulatmak için önce uyanmak gerek” dedi. 
Festival sponsorlarının da katıldığı basın toplantısında biletlerin 20 TL’den, kombine biletlerin ise 140 TL’den satılacağı açıklandı. 
Biletler 25 Ağustos’tan itibaren Lefkoşa’da “Dereboyu” olarak da bilinen Mehmet Akif Caddesi üzerindeki “Dereboyu Avenue”dan satın alınabilecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473