banner564

Hadise, geçtiğimiz hafta sonu Girne’deki Merit Park Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı

Yürekleri hoplattı

Hadise, geçtiğimiz hafta sonu Girne’deki Merit Park Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı
banner598

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Hadise, geçtiğimiz hafta sonu Girne’deki Merit Park Hotel’de hayranlarının karşısına çıktı. 
Güzel sanatçı, payetli mini elbisesi ve seksi danslarıyla Kıbrıs’ı yaktı geçti; “Düm Tek Tek” adlı şarkısına gösterilen ilgi üzerine, “Ne güzel günlerdi, keşke yeniden Eurovision’a katılsak” dedi. 
Ünlü yıldız, dalgalı saçları, uzun siyah çizmelerle kombinlediği payetli mini elbisesi ve seksi danslarıyla gözleri kamaştırdı. 
Salonu dolduran konuklar defalarca, “Maşallah sana” diye bağırınca keyiflenen güzel sanatçı, “Çok teşekkür ediyorum ama yapmayın, utanıyorum” diyerek karşılık verdi. 

“Kıbrıs gecelerinin güzelliği başka” 
Hadise, yıllardır listeleri alt üst eden şarkıları “Farkımız Var”, “Şampiyon”, “Mesajımı Almıştır O”, “Prenses”, “Deli Oğlan”, “Yaz Günü”, “Nerdesin Aşkım”, “Aşk Kaç Beden Giyer”, “Stir Me Up” ve “Superman”le konuklarını coşturdu. Büyük halk konserlerine alışık olduğunu ve oturarak izleyen seyircilerin karşısına çıkmaktan hep ürktüğünü belirten sanatçı, “Fakat Kıbrıs gecelerinin kendine has bir güzelliği var. Burada hiçbir zaman kötü bir hisle inmedim sahneden. Seyircinin saygısı, sahnenin enerjisini her zaman yükseltir. Bu geceki ilginize ve sıcaklığınıza minnettarım” dedi. 

“Keşke yeniden Eurovision’a katılsak” 
2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda seslendirdiği ve ülkemize dördüncülük kazandırdığı “Düm Tek Tek”i söyledikten sonra izleyicilerinden gelen “Bir Daha” tezahüratları sanatçıyı duygulandırdı. “İnanmayacaksınız ama bu şarkıyla Eurovision’a katılalı tam on yıl oldu” diyen Hadise, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne güzel ve saf zamanlardı. Ya da ben çok küçüktüm, bana öyle geliyordu. Bu şarkının hâlâ bu kadar seviliyor olması beni çok mutlu ediyor. Çok teşekkür ediyorum. Keşke tekrar Eurovision’a katılsak, müziğimizi oralarda gösterebilsek...” 

“Gençlere örnek olmaya çalışıyorum” 
Bir saati aşkın süre sahnede kalan güzel yıldız, çok sevdiğini belirttiği Sezen Aksu’nun birkaç şarkısını da seslendirdi. Gecenin sonunda sanatçının görevinin sadece şarkı söylemek ve klip çekmek olmadığını kaydeden Hadise, “Beni seven büyüklerim de çok biliyorum ve hepsinin ellerini öpüyorum. Ama elimden geldiğince beni ilgiyle takip eden gençlerimize örnek olmaya çalışıyorum. Ülkemizin geleceği için önemli bulduğum konuları korkusuzca ve tabii haddimi de aşmadan dile getirmeyi çok önemsiyorum. Bunların başında da kadınlarımız ve onların hakları geliyor. Bu konuda sıfır toleranslı olduğumu hatırlatıyor ve aynı adlı şarkımla size veda ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2019, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474