Girne’de “Trafikte Beni Farket ” temalı yürüyüş gerçekleştirildi
Trafik Kazalarını Önleme Derneği’nden yapılan açıklamaya göre etkinlik, Şht. Hasan Cafer İlkokulu’ndan saat 09.30’da ilkokul öğrencileri, öğretmenleri ve okul bando ekibi kortejiyle başlayıp, Uğur Mumcu Bulvarı’nı izleyip, Liman Çemberi’nde toplanılarak gerçekleşti.
Öğrencilerin hazırlamış olduğu kısa konuşmaları yaptığı etkinlikte,Trafik Kazaları Önleme Derneği adına, Trafik Eğitim Parkı Eğitmenlerinden Meryem Kayral da kısa bir konuşma yaptı.
“Gelen her öğrenci bizim için çok değerlidir, büyüklerine verdikleri mesajlar bugün güzel bir farkındalık yaratmıştır” diyen Kayral, tüm öğrencilere ve katkı koyan tüm öğretmenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından, öğrencilerin aynı güzergahı izleyerek okula dönüşü gerçekleştirildi ve etkinlik sona erdi.
Büyüklere mesaj verildi
Şht. Hasan Cafer İlkokulu öğrencileri Girne’de, “Trafikte Beni Farket ” temalı yürüyüş gerçekleştirdi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

