banner564

‘International Top Model Of North Cyprus’ yarışmasında birinciliği Avusturyalı Bardina aldı

Hayali gerçek oldu

‘International Top Model Of North Cyprus’ yarışmasında birinciliği Avusturyalı Bardina aldı
banner598

  Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen “International Top Model Of North Cyprus” 

Yarışmasında birinciliği Avusturyalı Bardina Valentina aldı. Oldukça duygulu anlar yaşayan Bardina hayalinin gerçek olduğunu söyledi.
   International Top Model Of North Cyprus finali, 20 ayrı modelin mücadelesi ve seçkin konukların katılımı ile gerçekleştirildi. Merit Crystal Cove Hotel ana sponsorluğunda bu yıl yedincisi düzenlenen yarışmada finale kalan modeller, jüri ve konuklar önünde mücadele etti.
   Hayriye Vurdu’nun sahibi olduğu H&V Ajans organizasyonuyla gerçekleştirilen yarışmanın jürisinde ise aralarında Merit Hotelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, Yıldırım Mayruk, Yavuz Bingöl, Serdar Ortaç, Uğurkan Erez ve Deniz Akkaya’nın da olduğu ünlü isimler yer aldı.

Juri karar vermede zorlandı

   Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya Avusturyalı katılan Bardina Valentina International Top Model Of North Cyprus unvanının sahibi oldu. Polonya’dan Marsela Laskoska ikinci olurken, Rus model Stiusareva Anastasia üçüncü top model seçildi. 
   Yarışmaya Romanya’dan katılan Bituleamu Larisa ise dördüncü güzel olarak “Merit Güzeli” unvanını elde etti. 
   Dereceye giren modellere Merit Crystal Cove Genel Müdürü Ercan Turhan tarafından bir hafta aileleriyle birlikte tatil hediye edildi.
   Gecenin başarılı organizasyonuna imza atan Genel Müdür Ercan Turhan gecede yaptığı açıklamada, Merit Grubu olarak tanıtıma yılda 6 milyon dolar harcadıklarını ve ülke tanıtımına katkıda bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Serdar Ortaç sahne aldı

   Koreograflığını Türkiye’nin ünlü isimlerinden Asıl Çağıl’ın yaptığı geceye ünlü şarkıcı Serdar Ortaç da şarkıları ile renk kattı. Merit Crystal Cove Hotel balo salonunda düzenlenen International Top Model Of North Cyprus Yarışması’nda sahne alan ve 4 şarkı söyleyen Serdar Ortaç, “Güzellerle birlikte harika bir gece yaşadık” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473