banner564

Klasikleşen eğlence

Gökhan Tepe, Merit Crystal Cove Hotel sahnesinde, yine muhteşem bir konsere imza attı

Klasikleşen eğlence
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel, yaz konserleriyle Kıbrıs eğlence hayatına damga vurmaya devam ediyor. Crystal Club konser serisinde bu haftanın konuğu Gökhan Tepe oldu. Ünlü sanatçı, 20’nci konseri için çıktığı Merit Crystal Cove Hotel sahnesinde, yine muhteşem bir konsere imza attı.
Her zaman olduğu gibi şıklığı ile göz kamaştıran Tepe, "Darbeye hayır, demokrasiye evet diyerek başlamak istiyorum. Yaşasın vatanımız, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diyerek konserine birlik ve beraberlik mesajı ile başladı. 
21 Ağustos'ta yan flüt sanatçısı ve aynı zamanda vokalisti olan Aylin Özer ile dünya evine girecek olan yakışıklı sanatçı, geçtiğimiz bayramda nişanlanmıştı. Nişandan sonra ilk kez sahne alan sanatçının sağ elindeki nişan yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı. Sanatçının nişanlısı Aylin Özer'in bu konserinde olmaması da düğün için hazırlıkların son sürat devam ettiğinin göstergesi gibiydi. 

Yeni albüm müjdesi...
Eski ve yeni şarkılarından oluşan yepyeni bir repertuvarla hayranlarının karşısına çıkan yakışıklı sanatçı, eski şarkılarından "Pantolonunu sevdim, çıkar onu bebeğim" sözleri ile dönemine damga vuran şarkısı "Bayıldım" için "Ya ben bunu nasıl söylemişim? Valla buna rağmen beni taşıyıp bir yerlere getirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim" diyerek hayranlarını güldürdü. Yeni albümü için hazırlıklara başladığını ve hatta şarkıların okumaları için zamanının çoğunu stüdyoda geçirdiğini söyleyen sanatçı, bomba gibi bir albümle geleceğinin müjdesini verdi. 

"Veda Makamı" ile yürekleri dağladı...
Eğlenceli şarkıların yanı sıra damar şarkılarının da olduğunu söyleyen Gökhan Tepe, hüzünlenme ve "Canözüm" vaktinin geldiğini belirterek şarkısını hayranlarıyla göz göze aşk yaşayarak söyledi. Doğum günü olan bir bayan hayranının da sahneden özel olarak doğum gününü kutlayan sanatçı, hayranının isteği üzerine Demet Akalın albümünde yer alan ve tıklanma rekorları kıran şarkısı "Türkan"ı söyledi. Yakışıklı sanatçı, bir Gökhan Tepe klasiği olan "Demli Şarkılar" bölümünde söylediği şarkılarla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Yoğun istek üzerine "Veda Makamı" şarkısını da söyleyen sanatçı, yürekleri dağladı.

Merit Hotel için "Teşekkür Ederim"
Merit Crystal Cove Hotel & Casino adına sanatçının sahnesine şampanya gönderen Genel Müdür Ercan Turhan'ın jestinin ardından, Merit yönetimine Ercan Bey'in nezdinde bir kez daha teşekkür etmek istediğini dile getiren sanatçı, Merit Crystal Cove Hotel çalışanları için de büyük bir alkış isteyerek "Teşekkür Ederim" şarkısını onlar için söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473