banner564

Vallahi iftira

19 yaşındaki özürlü gence harnup ağaçlarının altında cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 57 yaşındaki M.Ş, hakkındaki suçlamaları reddetti

Vallahi iftira
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Mehmetçik köyünde önceki gece 19 yaşındaki özürlü gence cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan 57 yaşındaki M.Ş dün İskele Kaza Mahkemesi’nde tutukluluk istemi ile nöbetçi Yargıç Mine Güçlüer’in huzuruna çıkarıldı. Mahkemede aleyhindeki şahadeti dinleyen zanlı Mustafa Şişmanoğlu söz sırası kendine geldiğinde “hepsi iftira” diyerek suçlamaları reddetti.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Cemal Soybir, zanlının 31 Temmuz 2016 tarihinde saat 01.30 raddelerinde, Mehmetçik köyünde, aynı köyde sakin isminin baş harfleri M.Ç olan 19 yaşındaki özürlü gence,  köy içerisinde bir harnup ağacının altında önce göğsünü yaladığını, ardından ise kalça ve apış kısmını  okşamak sureti ile cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı.

Poliste kabul mahkemede ret
Zanlının kendilerine verdiği gönüllü ifadesinde suçunu kabul ettiğini anlatan Soybir, zanlı ile müştekinin Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde kontrolden geçirileceğini ve alınacak olan bazı ifadelerin bulunduğunu söyleyerek soruşturma maksatlı zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkemede söz alan zanlı kendisine iftira atıldığını söyleyerek suçlamaları reddetti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Güçlüer, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473