banner564

Letafet’te sahne alan Ahmet Evan, her renkten, her tondan, her tarzdan oluşan repertuvarı ile gönülleri fethetti

Şarkılar birlikte söylendi

Letafet’te sahne alan Ahmet Evan, her renkten, her tondan, her tarzdan oluşan repertuvarı ile gönülleri fethetti
banner598

Merit Park Hotel bünyesinde hizmet veren Letafet Lounge Bar’da geçtiğimiz Çarşamba akşamı adanın  en iyi seslerinden, sevilen sanatçı Ahmet Evan sahne aldı.
Yeni repertuvarı ile farklı tarzlarda şarkılara yer veren Kıbrs’ın güzel sesi Evan, Ferdi Özbeğen’in seslendirmiş olduğu  “Dilek Taşı” parçasıyla sevenlerinden tam not aldı.
Evan, programı boyunca Ajda Pekkan, Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray, Mazhar Fuat Özkan gibi Türk Müziği’ne damgasını vurmuş sanatçıların unutulmaz eserlerini seslendirirken ,Orhan Gencabay’ın arabesk parçalarına da yer verdi. Her renkten, her tondan, her tarzdan oluşan repertuvarı renkli bir geceye sahne oldu. Letafet’i dolduran izleyiciler, her şarkıya büyük bir coşkuyla eşlik etti.
“Bu güzel geceye hepiniz hoş geldiniz”  diyerek konuklar arasında doğum günü kutlaması yapanlara güzel yaşlar dileyen sanatçı kendine has üslübuyla izleyenleriyle sıcak ve samimi diyaloglara girerek geceye eğlence kattı.
Güçlü sesi ve yorumuyla misafirlerine doyumsuz anlar yaşatan Ahmet Evan, her Çarşamba akşamı Merit Park Letafet Lounge Bar sahnesinde sevenleri ile buluşacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474