banner564

Barınaklar iyileştirilecek

Bakan Oğuz, Şehit Salih Hüseyin Askeri Limanında sürdürülen çalışmaları yakından gördü, yetkililerden bilgi aldı

Barınaklar iyileştirilecek
banner616

 Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, ülke genelindeki balıkçı barınaklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi projesi kapsamında dün Yedidalga’daki Şehit Salih Hüseyin askeri limanında sürdürülen iyileştirme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu. 

Bakan Oğuz’a incelemeler sırasında, Bakanlık yetkilileri ve Yedidalga Balıkçılar Birliği Başkanı Ergül Numan ve üyeleri eşlik etti. 
 Limandaki çalışmalar çerçevesinde 115 metre uzunluğunda rıhtım yapılarak, 130 metrelik ana mendirek güçlendirilecek. Ayrıca, 8 metre uzunluğunda çekek yeri inşa ediliyor. Limanda devam eden tüm çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Ülke genelindeki balıkçı barınaklarının iyileştirilmesi ve geliştirilmesi projesi kapsamında bakanlık tarafından yaz aylarında çalışma başlatılmıştı. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474