banner564

Merit Park Hotel’in misafirleri Koray Avcı ile coştu

Şarkıları mest etti

Merit Park Hotel’in misafirleri Koray Avcı ile coştu
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de sahne alan Koray Avcı, büyük ustaların imzasını taşıyan şarkıları, şiirleri ve enerjisiyle hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. 

Yaklaşık bin hayranının alkışları arasında sahneye gelen Koray Avcı, fit görüntüsü ve enerjisiyle büyük beğeni kazandı. Avcı, “Güzel bir gece olacak Kıbrıs, söz veriyorum” diyerek hayranlarını selamladı. Koray Avcı, “Beni sadece You Tube‘dan bilen varsa kendimi tanıtayım. Önce misafirlerimi duyurayım. Benim için bu gece çok özel, çok sevdiğim misafirlerim var. Onlar; Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ahmet Kaya, Zeki Müren, Barış Manço ve Cem Karaca” dilerek büyük ustaların eserlerinden oluşan bir müzik ziyafeti sundu.

Söylediği şarkılar kadar okuduğu şiirlerle de beğeni alan sevilen sanatçı, çoğu zaman alkış yağmuruna tutuldu. Duygusal şarkıların yanında hareketli türküler de seslendiren Koray Avcı, dansta ne kadar başarılı olduğunu da gösterdi. İzleyenleriyle birlikte hep bir ağızdan söylenen şarkılar ve alkışlarla unutulmaz bir gece yaşandı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474