banner564

Merit Royal, baharın ilk günlerinde geleneksel hale getirdiği Personel Gecesi etkinliğini gerçekleştirdi

Çok özel iki gece 

Merit Royal, baharın ilk günlerinde geleneksel hale getirdiği Personel Gecesi etkinliğini gerçekleştirdi
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ın en seçkin ve prestijli oteli Merit Royal, baharın ilk günlerinde geleneksel hale getirdiği Personel Gecesi etkinliğini gerçekleştirdi.   

Birer gün arayla iki grup halinde düzenlenen ve yaklaşık 800 kişinin katıldığı personel gecesine aileleri ile gelen Merit Royal çalışanları unutamayacakları çok özel müzik ziyafeti yaşadı. 
Haftalar öncesinden titizlikle planlanan eğlencede canlı müzik eşliğinde doyasıya dans edildikten sonra hediye çekilişine geçildi. 
Yüksek bütçeli hediyelerden, büyük miktardaki para çeklerine kadar çok sayıda hediye dağıtımının ardından “Yılın personeline” plaket ve teşekkür belgesi verildi.  
Ardından sahneye gelen başarılı cabaret - show yıldızı Gediz, işveli cilveli  bol kahkahalı şarkılı sahnesiyle ve bitmeyen enerjisi ile Merit Royal personellerinden tam not aldı.
Anlamlı ve bir o kadar da renkli geçen gecede personeline teşekkürlerini ileten, Genel Müdür Aybars Kutluba “Eğlenmekte hakkımız olduğu için bu geceyi düzenledik… Merit Royal’i bu aşamalara getiren sizsiniz! Çalışanlarımız varken, Otel yaşıyor…” dedi. 
      Gecenin ilerleyen saatlerinde Levent Ünal orkestrasının eşsiz müziği eşliğinde personel için Merit Royal Otel’in binası şeklinde özel tasarlanmış pasta - show organize edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474