banner564

Merit Royal & Premium Hotel’ de Ayhan Sicimoğlu ile muhteşem Küba gecesi

Büyük ilgi gördü

Merit Royal & Premium Hotel’ de Ayhan Sicimoğlu ile muhteşem Küba gecesi
banner598

Merit Royal & Premium Hotel Türkiye’nin en ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Deniz kenarına kurulan özel konser platformunda hayranlarıyla buluşturan Merit Royal Otel’in bu haftaki konuğu; Ritim profesörü, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu oldu.
   Latin müziği konusunda üniversite yıllarından beri araştırmalar yapmakta ve performanslar sergileyen Türkiye'nin en önde gelen perküsyon sanatçısı Ayhan Sicimoğlu hafta sonu Merit Royal & Premium Hotel misafirlerine muhteşem Küba gecesi yaşattı.
    Konsere Latin müziğinden ezgilerle başlayan Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars grubu, daha sonra Türkçe şarkıları Latin dans ritimleri eşliğinde seslendirdi. Ardından yaptığı esprili konuşmaları, sempatik tavırları ile büyük alkış alan ve şarkı boşluğunda başından geçen anılarını aktaran Sicimoğlu, hayranlarını kahkahaya boğdu.
   Leman Sam’ın kızı şehnaz Sam ile aynı sahneyi paylaşan ünlü sanatçı Ayhan Sicimoğlu, birlikte konser boyunca başarılı bir düete imza attı.
   Program akışı içinde Küba’nın fahri elçisi Adnan Pekkan da sahneye davet edilerek, Sicimoğlu’na vurmalı aletle eşlik etti.
    Yüzlerce kişinin katıldığı konser, uzun zamandan beri görülmemiş bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Ritim profesörü, vurmalı çalgılar ustası Ayhan Sicimoğlu, hayranlarından büyük beğeni aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473