banner564

Muhteşem bir Konser oldu

Maxim Royal sahnesinde romantizm rüzgarı estiren Tan, hareketli parçalarda tüm konukları oynattı

Muhteşem bir Konser oldu
banner598
Saim YILMAZ
Maxim Royal sahnesi, yoğun istek üzerine kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 21 Mayıs'ta yeniden Tan Taşçı'yı ağırladı. 
Maxim Royal konukları, gecenin başlarında fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile kendilerinden geçti. Angels Grubu da performansıyla büyük alkış topladı. Zaman zaman konuklar da Angels Grubu'nun ritmine kendilerini kaptırıp masa aralarında oynayarak eşlik ettiler. 

Çok özledik sizi ve tekrar kalktık geldik...
Tan, uzun beyaz keten gömleği altına tercih ettiği kot pantolonu ve klasiğin dışında ayakkabısı ile yine çok şıktı. 2015' e damgasını vuran şarkısı “Paşa Paşa” ile sahnesini açan ünlü sanatçı, “Maxim Royal konukları hoşgeldiniz, biz çok özledik sizi ve sanırım üç hafta oldu. Sonrasında hemen kalktık geldik. Hareketli başladık, yine böyle tempolu devam edelim o zaman, çok eğleneceğimiz bir gece olsun” diyerek hareketli şarkılarla konukları bir an olsun yerine oturtmadı. 

Yeni albümün en iddialı slowu...
Tan, son zamanlarda sabırsızlıkla hazırladığı albümünün en iddialı slowu “Nasıl Seveceğim?” ile salonda romantizm rüzgarları estirdi.
Saatlerin 12'yi geçmesi ile Maxim Royal İşletme Müdürü Arda Çancıoğlu'na sürpriz bir doğum günü yapıldı. Tan, aynı zamanda arkadaşı da olduğu Arda Çancıoğlu'nun doğum gününü sürpriz yaparak, sahneden özel olarak kutladı ve kendisi için özel bir doğum günü şarkısı söylemeyi de ihmal etmedi. 
Tan'ın asma davul eşliğinde söylediği şarkılarda ise tempo bir an olsun düşmedi. Sanatçı, sahneden hayranlarıyla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Tan'dan sanat müziği ziyafeti...
Tan, söylediği sanat müziği şarkılarıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Repertuvarının dışına çıkarak hayranlarının istek şarkılarına da  yer veren sanatçı, “Sevda” şarkısı ile yürekleri dağladı. Şarkıya eşlik eden bir hayranına “İçimizde bir Hafız Burhan var. Onu hemen içimizden çıkarmamız lazım. Beyefendi lütfen dışarı çıkar mısınız?” diye espriyi patlatarak hayranlarını gülmekten kırıp geçirdi. 
Sanatçı, tekrar görüşmek dileği ile sahnesini açtığı vazgeçilmez hiti “Paşa Paşa” ile sahnesini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 04:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473