banner564

Nancy Ajram Kıbrıs’ı coşturdu

Lübnanlı güzel sanatçı, hafta sonu Merit Royal Hotel sahnesindeydi

 Nancy Ajram Kıbrıs’ı coşturdu
banner598
Merit Royal& Premium Hotel, Kuzey Kıbrıs’ta en özel isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Lübnanlı güzel sanatçı Nancy Ajram, hafta sonu MeritRoyal Hotel sahnesindeydi.Şarkılarını coşkulu bir dinleyici grubuna seslendiren Ajram, tam bir Ortadoğu fırtınası estirdi. Konuklar bir an olsun yerlerine oturmayarak danslarıyla Lübnanlı şarkıcıya eşlik etti.
Güncel Arap müziğinin en sevilen seslerinden biri olan Nancy Ajram, milyonların diline dolanan şarkılarıyla MeritRoyalHotel’icoşturdu.Konseri izlemek için Arap ülkelerinden çok sayıda misafirin gelmesi dikkat çekti. Konser,pek çok Arap ülkesinin TV kanalında canlı olarak yayınlandı.
Ya Selam, Ah w Noss, Ana YalliBahebakve YaTabtab gibi birçok başarılı albümü bulunan Ajram, büyüleyici sesi ve yükseksahne performansıyla Arap dünyasının son yıllardaki en büyük yıldızlarından biri.4 yaşında şarkı söylemeye başlayan ve 16 yaşında bir yarışmada birinci gelmesiyle keşfedilen ünlü şarkıcı, müzik dünyasının profesyonel isimleri arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 07:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473