banner564

Nazım Hikmet şiiri okudu

Letafet Bar’da sahne alan Soner Olgun; Ahmet Kaya’dan, Zeki Müren’e kadar uzanan geniş repertuarıyla 60 şarkı seslendirdi

Nazım Hikmet şiiri okudu
banner598
Onur ULAĞ
Soner Olgun Merit Park Otel’in eğlence merkezi Letafet Bar’da geçen Cumartesi akşamı sevenleriyle buluştu.
Usta yorumcu, her zaman olduğu gibi mekâna adını verdiği Letafet adlı şarkısıyla programa başladı. Daha sonra eline aldığı sazıyla geçmişten bugüne dillerden düşmeyen eserleri seslendiren Olgun, dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı. 
Ahmet Kaya’dan, Zeki Müren’e kadar uzanan  geniş repertuarıyla 60 şarkı  seslendiren şarkıcı,  Karacaoğlan, Edip  Cansever ve Nazım  Hikmet’ten üç şiir  okudu. Gecede  iki de marş söyleyen  Olgun, rekor kırdı. 

Konser aralıksız tam 5 saat sürdü
Her anı birbirinden güzel geçen konserde Soner Olgun ve eşinin muhteşem düetleri eğlenceyi romantizmin doruklarına taşıdı. Sanatçı ve ekibinin bir an olsun düşmeyen enerjisi ile yine bir Soner Olgun klasiği yaşandı. Konser aralıksız tam 5 saat sürdü. 
Özellikle İzmir Marşında bütün misafirler ayağa kalkarak sanatçıya eşlik etti ve misafirler sanatçıya dakikalarca alkış tuttu. 
Otel yönetiminden alınan bilgiye göre Soner Olgun 2016 yılı boyunca her hafta sonu Merit Park Otel’de dinleyicileriyle buluşacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473