banner564

Nil Karaibrahimgil Lefke Kurtuluş Stadını inletti

Unutulmaz konser

Nil Karaibrahimgil Lefke Kurtuluş Stadını inletti
banner598

  Türk müziğinin renkli isimlerinden Nil Karaibrahimgil Lefke Avrupa Üniversitesi’nin organize ettiği Bahar Konseri kapsamında hayranlarıyla buluştu. 

      Karaibrahimgil, Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Stadı’nda yer alan konserde, şarkılarını gençlerle birlikte seslendirdi ve muhteşem sahne performansıyla tam not aldı.
   Karaibrahimgil, kendisine özel olarak hazırlanan ışık ve ses sisteminin yer aldığı dev sahnede hayranları için şarkılarını seslendirirken, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi.
   “Kanatlarım Var Ruhumda”, “Hadi İnşallah”, “Koşmayı Öğreticem”, “Rüzgar”, “Kek”, “Bütün Kızlar Toplandık”, “Pırlanta”, “Seviyorum Sevmiyorum”, “Resmen Aşığım”, “Peri”, “Organize İşler Bunlar”, “Ben Aptal Mıyım”, “Ben Buraya Çıplak Geldim”, “Burası İstanbul”, “Akbaba”, “XL”, “Bu Mudur” gibi sevilen şarkılarını orkestrası eşliğinde seslendiren Nil Karaibrahimgil, enerjisi, dansı ve sahne performansı ile Lefke’de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
   Öğrencilerin yanı sıra halkın çok yoğun katılımıyla gerçekleşen konser sonrasında  sanatçıya Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketi LAÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmedali Egemen tarafından takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473