banner564

41 okul başvurdu

 “Genç Yaklaşım Sosyal Sorumluluk Projesi” ödül töreni yapıldı

41 okul başvurdu
banner598

 Tuğçe Ülkü AYDIN 

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın düzenlediği “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası” çerçevesinde, “Genç Yaklaşım Sosyal Sorumluluk Projesi” Ödül Töreni, Bakan Cemal Özyiğit’in katılımıyla gerçekleştirildi. 
Genç Yaklaşım Sosyal Sorumluluk Projesi, yarışmasına 41 okul başvurdu. Ön elemeyi geçen 18 okul arasında yapılan değerlendirmede ise, ilk üçe giren okulların yanı sıra, 4 tane jüri özel ödülü, bir de en özgün proje ödülü olmak üzere toplam 8 ödül dün Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 
Törende; Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Burhan, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit ve Talim Terbiye Dairesi Müdürü Salih Sarpten birer konuşma yaptı.

Dereceye girenler açıklandı
Yarışmada birincilik ödülünü; Bekirpaşa Lisesi, ikincilik ödülünü; Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, üçüncülük ödülünü Bülent Ecevit Anadolu Lisesi alırken, En Özgün Proje ödülüne ise; 19 Mayıs Türk Maarif Koleji layık görüldü. 
Yarışmada jüri özel ödüllerini ise, 20 Temmuz Fen Lisesi, Karpaz Meslek Lisesi, Değirmenlik Lisesi ve TED Koleji aldı. Ödül töreni sırasında dereceye giren projeler de gösterildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473