banner564

Otizm Farkındalık Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Bir Umut’ konseri büyük ilgi gördü

Mükemmel organizasyon

Otizm Farkındalık Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Bir Umut’ konseri büyük ilgi gördü
banner598

  Otizm Farkındalık Haftası kapsamında eğitimci Cemre Akar'ın Umut Otizm Derneği yararına düzenlediği 1-3 Nisan Otizm farkındalık etkinlikleri ‘Bir Umut’ konseri ile son buldu.

   Yakın Doğu Üniversitesi, Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Şef Ersin Tünay yönetimindeki Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun konseri izleyenlerden tam not aldı. 
   Mükemmel bir organizasyon çerçevesinde özel eğitim alan çocuklar da sahnede şarkılar söyleyip, gösteri yaptı.
   Sunuculuğunu Çiğdem Aydın’ın yaptığı gecede konuşan Umut Otizm Derneği Başkanı Mustafa Özerdem,  etkinliğin öncüsü Cemre Akar’a teşekkür etti. Özerdem siyasilere de seslenerek, farkındalık yaratmayı amaçlayan etkinliklere daha çok ilgi gösterilmesini istedi.
   Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan,  Meclis eski Başkanı Sibel Siber ve Yüksek Öğretim Müdürü Ziya Öztürkler’in eşleriyle birlikte katıldığı gecede konuşan Cemre Akar, bu yola nasıl gönül verdiğini anlattı. Akar eğitim uzmanı olarak çocukları hayatının önceliği yaptığını belirterek, her çocuğun eşit şartlarda yaşaması gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Bıkmadan, usanmadan çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Akar, gücünü ailesinden aldığını belirterek onlara teşekkürlerini sundu. Akar, herkesi özellikle de özel çocuklara karşı duyarlı olmaya davet etti.
   Konuşmaların ardından etkinliğe katkı koyanlara plaketleri takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474