banner564

Görev dağılımı yapıldı

Hayvancılar Birliği Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Görev dağılımı yapıldı
banner598

 Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği yönetim kurulu ilk toplantısını dün gerçekleştirerek, görev dağılımı yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, Mustafa Naimoğulları başkanlığında toplanan yönetim kurulu, yeni tüzüğe göre 7 büyükbaş ve 7 küçükbaş hayvan üreticisinin görev aldığı yönetimde 2 Genel Sekreter belirledi. 
Yapılan görev dağılımına göre Adil Onalt ve Mehmet Burçaklı yeni genel sekreterler oldu. 
Yeni yönetimde Veznedar Abdullah Demirer, Hellim Denetleme Kurulu temsilcisi Alpay Orhan Güvenlier, Ağıl İşletmeleri İzinleri Onay komite sorumuşu Şevket Seren ve Abdullah Demirer, 
Sosyal Faaliyetler ve lokal sorumlusu Ahmet Göçer, Toprak Ürünleri Kurumu temsilcisi ve İskele Bölge sorumlusu Doğuş Sofu, Tarım Sigortası Fonu temsilcisi Derviş Şanlıer, Dipkarpaz bölge sorumlusu Kemal Dağ ve Cahit Keskinel, Avrupa Birliği ve Çukurova Kalkınma Ajansı Hibe Programları Sorumlusu Ali Mertel, SÜTEK yönetim kurulu sorumlusu; Mustafa Naimoğulları, 
Hukuksal ve yasal düzenlemeler sorumlusu Mehmet Burçaklı, Hayvancılık Dairesi Komite sorumlusu; Kemal Dağ olarak belirlendi.
Ayrıca hem büyükbaş hem de küçükbaş hayvan üreticilerinden oluşan bir heyet komite içerisinde yer alarak yapılan görüşmelerde Birliği temsil edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473