banner564

Rekor katılım oldu

Alpet Kıbrıs’ın, sektör uzmanları gala yemeği Lefkoşa Merit Hotel’de gerçekleştirildi

Rekor katılım oldu
banner598
Altınbaş Holding bünyesindeki Alpet Kıbrıs ve Alpet Madeni Yağlar işbirliği ile bayiler, araç servis uzmanları ve yedek parça tedarikçileri ile gala gecesinde bir araya geldi!
Altınbaş Holding’in Kuzey Kıbrıs’ta akaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren rekabetçi iştiraki Alpet Kıbrıs; ve yine Altınbaş Holding'in madeni yağ alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en teknolojik madeni yağ üreticilerinin başında gelen Alpet Madeni Yağlar koordinesi ile ikinci kez sektörün uzmanları eşsiz bir gala gecesi ile ağırlandı.
Merit Lefkoşa Hotel’de gerçekleştirilen muhteşem organizasyonda Alpet Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt, Atak Madeni Yağlar Genel Müdürü Rıfat Kahraman, Alpet Kıbrıs Ülke Müdürü Mehmet Fatih Toprak ve üst düzey yöneticiler, bayiler ve sektör uzmanları hazır bulundu. Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Sekreteri ve Koordinatörü de Alpet Kıbrıs yetkililerine vakfa gerçekleştirilen yardımlara teşekkür amacı ile gecede hazır bulundu. Ayrıca KKTC Tüketiciler Derneği Başkanı ve yetkilileri de "Kalite ve Rekabet Ödülü"'nü Alpet'e takdim etmek üzere bu eşsiz gecedeydi.

Toprak: Yatırımlarımızı büyüteceğiz
Gala gecesinin açılış konuşmasını Alpet Kıbrıs Ülke Müdürü Mehmet Fatih Toprak gerçekleştirdi. Toprak; Alpet Kıbrıs ve Alpet Madeni Yağlar’ın kendi sektörlerinde akaryakıt ve madeni yağların kalitesinin dünya standartlarında tescillendiğini ve en üst kalitede ürün sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Organizasyonda söz alan Atak Madeni Yağlar Genel Müdürü Rıfat Kahraman; Alpet Genel Müdürü, Ali Murat Yeşilyurt birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Alpet Madeni Yağlar Tesis ve Operasyon Direktörü Ayşen Yıldırım ve İş Geliştirme & Teknik İşler Müdürü Atilla Başulaş tarafından bilgilendirici bir sunum da gerçekleştirildi. 
Konuşmaların ardından plaket takdimleri gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474