banner564

22 yıllık tecrübe

Zirve Sigorta’nın 2018 yılı yeni ürün tanıtımı için seminer düzenlendi

22 yıllık tecrübe
banner598
Melin DOBRAN
Zirve Sigorta’nın, 2018 yılı yeni ürün tanıtımı için seminer düzenlendi. Kuzey Kıbrıs’ta 22 yıldan beridir yükselen bir grafikle hizmet veren Zirve Sigorta’nın en büyük hedefi, sigorta bilincini ve kültürünü topluma kazandırmak. 
Tüm değerleri sigortalanmış bir KKTC yaratmak da şirketin amaçları arasında. Zirve Sigorta Genel Müdürü Raif Çukurovalı, seminerde yaptığı konuşmada, “Sigorta ülkelerin gelişmişlik göstergesidir. Sigorta bilinç ve kültürünün topluma yerleşmesi, o ülkedeki hayat standartlarının yükselmesini ve büyümesini de beraberinde getirir. Sigorta tüm bireylerin ve ayni zamanda ticari faaliyette bulunan şirketler için bir ihtiyaçtır” dedi.
Çukurovalı konuşmasının devamında şunları aktardı, “Zirve sigorta 1996 yılında yüzde 100 yerli sermaye ile yerel bir şirket olarak kurulmuştur. Topluma en iyi sigorta ürünlerini en uygun fiyat ile sunmayı kendine misyon edinerek 22 yıldır yükselen bir grafikle hizmetlerini sürdürmektedir. Bu nedenle her yıl yeni bir ürünü halkımızın hizmetine sunma gayreti ve başarısını göstermekteyiz. Sigorta bilinç ve kültürünü toplumumuza kazandırarak tüm değerleri sigortalanmış bir KKTC yaratmak vizyonumuz aynı zamanda önde gelen hedefimizdendir. Sigorta ülkelerin gelişmişlik göstergesidir. Ülkede ekonomik gelişmelerle birlikte sigortanın önemli daha da artmaktadır. Ülkedeki üretimin artması eğitim düzeyinin yükselmesi sigorta bilinç ve kültürünün topluma yerleşmesi, o ülkedeki hayat standartlarının yükselmesini ve büyümesini beraberinde getirir. Sigorta tüm bireylerin ve aynı zamanda ticari faaliyette bulunan şirketler için bir ihtiyaçtır.”

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474