banner564

Romantik Prens’ten müzik ziyafeti

Maxim Royal sahnesinde hayranlarının karşısına çıkan Tan, söylediği şarkılarla gönülleri bir kez daha fethetti

Romantik Prens’ten  müzik ziyafeti
banner598
Saim YILMAZ
Maxim Royal, geçen hafta sahnelerin romantik prensi Tan Taşçı'yı ağırladı. Birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan Maxim Royal'in Tan Taşçı galasının rezervasyonları günler öncesinden tükendi. Yaklaşık 500 kişinin izlediği konserin hazırlıkları da günlerce sürdü. Maxim Royal İşletme Müdürü Arda Çancıoğlu ve Ekibi, büyük bir titizlikle konuklarını kapıda karşıladı. 
Maxim Royal'in Tan Taşçı galası, fasıl ekibinin eşsiz alaturkalarının ardından "Tıpa Tıp Show" ile devam etti. 

Tıpa Tıp Show ile sınırsız eğlence...
Maxim Royal'de Tıpa Tıp Show ekibinin taklitleri ve Amanda'nın sataşmaları misafirleri gülmekten kırıp geçirdi. Amanda, konuklarla birlikte çeşitli şarkılarda düetler yaptı. Amanda'nın zengin koca arayışı bu hafta da devam etti. Sibel Can ve Bülent Ersoy taklitleri parmak ısırttı.

Tan Taşçı Maxim Royal'i yıktı...
Tan, siyah kot pantolon üzeri beyaz t-shirt ve spor siyah ceketinden oluşan kombini ile gözleri kamaştırdı. Ünlü sanatçı, "Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun" şarkısı ile hayranlarını selamladı. Kıbrıslı hayranlarının bu şarkıyı çok sevmesi üzerine söylediğini vurgulayarak, Kıbrıs'ta ilk defa söylediği "Paşa Paşa" şarkısıyla hayranlarını coşturmayı başardı. Tan, en sevilen şarkılarını ardı ardına sıralarken, "Aranızdaki barbi bebekleri görelim bakalım" diyerek çok sevilen şarkısı "Barbi Bebek"i seslendirdi. Şarkının ritmine kendini kaptıran hayranları bir dakika olsun yerlerinde duramadılar. 

Romantik şarkıların Prensi...
Sanatçının duygu yüklü şarkısı "Sevda" ayakta alkışlanırken, herkes romantizm rüzgarına çoktan kendini kaptırmıştı. Sanatçı, bu romantik dakikalarda tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. İstek üzerine "Ayrılmalıyız" şarkısını seslendiren Tan, şarkının bitişini "ayrılmalıyız" olarak söylemedi ve "Ne ayrılması ya, ayrılmak yok. Çok gereksiz bişey zaten" diyerek sevgilerin daim olması dileğiyle şarkısını tamamladı

“Benim Gibi Olmayacak” 
Romantik şarkıların ardından “Bu kadar damar yeter, biraz da kuduralım” diyerek hayranlarının uzun süre dilinden düşmeyen şarkısı “Benim Gibi Olmayacak” ile Maxim Royal'i inletti. Ardı ardına sıraladığı popüler şarkılarla hayranlarının nabzını yoklayan sanatçının müthiş performansında oynamayan kalmadı. 

Tan'dan snapchat ve bol selfieli gece...
Hayranının isteği üzerine  "Hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapacağım şimdi" diyerek telefonun diğer ucundaki başka bir hayranına sesli mesaj gönderen sanatçı, hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çekindi. Sanatçının şerefine fazlaca şampanyalar da patlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473