banner564

Romantizm rüzgarı estirdi

Merit Crystal Cove Hotel'deki konser serisine, bu hafta açık alanda devam eden Cenk Eren, gönülleri fethetti

Romantizm rüzgarı estirdi
banner598
Saim YILMAZ
Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel'deki konser serisine, bu hafta açık alanda hazırlanan özel bir konseptle devam etti.  400 kişiyi ağırlayan Merit Crystal Cove Hotel Cenk Eren sahnesinin hazırlıklarına son dakikaya kadar devam eden kusursuz bir ekip, misafirleri kapıda karşılayıp gönlünce eğlenmeleri için ellerinden gelenin fazlasını yaptı. 
Cenk Eren, Ebru Gündeş'ten "Ahdım Olsun" şarkısıyla açtığı sahnesini yine romantik şarkılarla devam ettirerek bir süre hayranlarına duygusal  anlar yaşattı. 
Sanatçı, istek üzerine son albümü "Tanju Okan Şarkıları"ndan söylediği "Kadınım" şarkısı için, "Giden bir kadının arkasından yazılan en güzel şarkı. Hiçbir kadın sebepsiz gitmez. Hep biz adamların öküzlüğünden gider" yorumunu yaparak bayan hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. 

Arabesk şarkılarla da yürekleri dağladı
Eski vokalisti Ayla Çelik'in yepyeni, çok güzel bir albüm yaptığını belirten ve o albümün en can yakıcı şarkısı "Bağdat"ı seslendirmesi için mikrofonunu vokalistine devreden sanatçı, kendisi de backvokal yaparak şarkıya eşlik etti. 
Cenk Eren sahnesini izlemeye gelenler arasında ünlü gazeteci Esin Övet de vardı. "Gazeteci ile sanatçıdan dost olmaz derler ama oluyor. Habertürk'ün değerli yazarı Esin, benim 20 yıllık dostum. Burada olman beni çok mutlu etti. Ayaklarına sağlık..." diyerek dostu için bir şarkı da söyledi. Sanatçı, albüm şarkılarının yanı sıra söylemiş olduğu arabesk şarkılarla da yürekleri dağladı. Sanatçı, "Bir Teselli Ver" şarkısında sergilemiş olduğu mikrofonsuz muhteşem performansıyla hayranları tarafından uzun süre alkışlandı.

Cenk Eren sahnesinde trompet show...
"Kavur Balıkları" şarkısında kendisine eşlik eden trompet ekibi, muhteşem bir görsel ve işitsel şova imza attı. Sanatçı, son zamanlara damgasını vuran hareketli şarkılarla gece boyunca hayranlarıyla birlikte hem söyledi hem oynadı. Cenk Eren, gecenin sonuna doğru şarkılarının ritmini arttırarak oyun havaları eşliğinde yeniden buluşabilmek dileğiyle sahnesini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474