banner564

Sabaha kadar eğlendiler

Dünya Poker Turvunası’na katılanlara, Merit Crystal Cove Otel’de benzeri görülmemiş ‘plaj partisi’ düzenlendi

Sabaha kadar eğlendiler
banner598
Kamil HÜNERLİ
   Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen Dünya Poker Turnuvası’na (WPT) katılan yarışmacılar için düzenlenen özel plaj partisi, tüm konukları mutlu etti. Sabaha kadar devam eden eğlencede müzik, dans, ateş gösterisi ve sınırsız ikramla, tüm konuklara unutulmaz bir gece yaşatıldı.
   Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan, otel yöneticileri ve tüm çalışanları, konukları mutlu etmek için büyük çaba harcadı.
   Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenen ve Sam TRICKETT ile Davidi KITAI gibi dünyaca ünlü oyuncuların da katıldığı “World Poker Tour- Merit Cyprus Classic’14” Turnuvasına katılanlar da organizasyondan övgüyle söz ettiler.
   
Gece DJ Serhat ile başladı
   Otelin iskelesinde kurulan özel sahnede gerçekleşen parti DJ SERHAT’la start aldı. Ünlü DJ  SUB ZERO performansıyla devam eden gecede, özellikle Rus misafirler yerlerinde oturmadı. 
   Türkiye’den parti için özel olarak gelen keman virtüözü ile Göksel, Zeynep Casalini ve Sezen Aksu gibi müzisyenlere perküsyon çalan ünlü DJ Cenk Sarkus’un yaptıkları şov geceye renk kattı.
    Brezilya’dan gelen Samba grubunun dansları geceye ayrı bir renk kattı. Ateş dansı yapan iki gencin  gösterileri de ilgiyle izledi. Ünlü perdansçı kızların da eşlik etmesiyle eğlence  sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473