banner564

Arınç’tan Siber ve Yorgancıoğlu’na ziyaret

Cumhurbaşkanlığı’na seçilen Mustafa Akıncı’nın Cumhuriyet Meclisi’nde düzenlenen ant içme ve Cumhurbaşkanlığı’ndaki devir-teslim törenlerine katılmak üzere KKTC’ye gelen Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç dün ilk olarak Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret etti.

Arınç’tan Siber ve Yorgancıoğlu’na ziyaret
banner598
Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmeye Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Hadi Sinirlioğlu da katıldı. 
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Cumhurbaşkanlığı devir teslim töreni için KKTC’de bulunan Türkiye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı kabul etti.
Cumhuriyet Meclisi’nde yaklaşık 30 dakika süren görüşmede, TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve Türkiye Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473