banner564

Türkü dolu gece

Merit Park Hotel’de sahne alan Volkan Konak, konuklarının unutamayacağı bir konsere imza attı

Türkü dolu gece
banner598
Merit Park Hotel’de sahne alan Volkan Konak, her zaman olduğu gibi türkülerle ve fıkralarıyla konuklarının unutamayacağı bir geceye imza attı. 
Sevilen şarkısı ‘Dadaloğlu’ ile konserine başlayan Volkan Konak, konuklarını selamladıktan sonra kadına verdiği önemi belirtti. “Kadın kültürdür, kadın toplumun kanatlarıdır. Bizi uçuran onlardır. Erkekler de çok kıymetlidir. Baba olmak müthiş bir duygu ama eğer bir toplum bilime, sanata ve kadına kıymet vermiyorsa kandırılmaya, kaybetmeye ve yok olmaya mahkumdur. Ben böyle düşünüyorum” diyen Volkan Konak’ı konukları ayakta alkışladı.
Performansı boyunca konuklarıyla sıcak diyaloglara giren Volkan Konak, anlattığı Karadeniz fıkralarıyla da geceye renk kattı. Karadenizliler’in çok çocuk yaptığını belirten Volkan Konak, “Tek çocukta kalana kahvede selam bile vermezler” dedi.
Türküleriyle hüzünlendiren, fıkralarıyla da konuklarını kahkahaya boğan Volkan Konak,  “Herkes bizi dinlemesin, bizi dinlemeye gelen insanlar çok özeldir, asildir. Dolayısı ile bu akşam güzel olacak. Şarkı söylerken sizi görmeyeceğim çoğu zaman. Çünkü ben şarkı söylerken kalbimi vermem, hayatımı veririm. Dolayısı ile lütfen keyfini çıkartın” dedi.
Sevilen şarkılarının pek çoğunu konuklarıyla birlikte seslendiren Volkan Konak, gece sonunda İzmir Marşı’nı tüm izleyenlerle bir ağızdan söylerken ayakta alkışlandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474