banner564

Yerli ürünler tanıtıldı

KTEZO, Ankara 2017 Travel Expo Fuarına katıldı

Yerli ürünler tanıtıldı
banner598
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO), Türkiye’de düzenlenen “Ankara 2017 Travel Expo Fuarı”na katıldı.
Odadan yapılan yazılı açıklamada, KTEZO, kooperatifleşme ile ilgili yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ülkede küçük üreticilerin ürettiği ürünlerin tanıtımı için fuarlara katılıyor.
Oda, bu çerçevede katıldıkları “Ankara 2017 Travel Expo Fuarı”nda, Mehmetçik bölgesinde üretilen üzüm ürünleri ile Büyükkonuk bölgesinde üretilen zeytin ürünlerinin sergilendiğini kaydetti.
Ayrıca kooperatifleşme kapsamına alınması planlanan macunlar, reçeller ve köy hellimleri gibi işlenmiş tarımsal ürünler ve el işi ürünlerin de sergilendiği fuara, KTEZO’yu temsilen Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Yöneticisi Uğur Akıner ve KTEZO çalışanı Gülden Çağlıoğlu katıldı.

Aydın esnafı KKTC’de
Öte yandan Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’nın (KTEZO) davetlisi olarak ülkeye gelen Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, eğitim ve istişare toplantılarına katıldı.

KTEZO’dan verilen bilgiye göre, program kapsamında Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaya Artemis Otel’deki eğitim toplantısının yanı sıra KTEZO Başkan ve heyetinin eşliğinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’na da nezaket ziyaretinde bulundu.
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Başkanı Mahmut Kanber, Kaya Artemis Otel’de gerçekleşen eğitim toplantısının açılış konuşmasında, her iki odanın yaşamakta olduğu sorunlar ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473