banner564

Veda notları yazıldı

Robin Williams, Yıldızlar Kaldırımı’nda anıldı

Veda notları yazıldı
banner598
Oscar ödüllü oyuncu Robin Williams’ın hayatını kaybetmesinin ardından, başta California eyaleti olmak üzere ABD'nin birçok bölgesinde anma törenleri yapılırken, aktör için bir tören de Hollywood'daki Yıldızlar Kaldırımı'nda düzenlendi. Hafta başında Kuzey California'daki evinde intihar eden aktör için yapılan törende, Hollywood Ticaret Odası Başkanı Leron Gubler de hazır bulundu.
Gubler, aktörün isminin yazılı olduğu kaldırıma çelenk bırakırken Robin Williams’ın hayranları, kaldırımı çiçekler ve veda notlarıyla doldurdu.
Williams'ın ani ölümüne ilişkin ayrıca, Hollywood’un ünlü isimleri yayınladıkları taziye mesajlarıyla aktörün ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirdi. 
 Çocukları, Williams’ın ölümü hakkında ayrı ayrı açıklamalar yaparken, aktörün karısı Susan Schneider, eşinin beklenmedik ölümüne ilişkin önemli bir sırrı kamuoyuyla paylaştı. Schneider, ünlü aktörün son günlerinde parkinson hastalığının erken evresiyle mücadele içinde olduğunu söyleyerek Williams'ın, bu mücadelenin yarattığı endişe ve depresyonun etkisi altında intihar ettiğini ima etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473