banner564

Yazlık Letafet sezonu açtı

Merit Park Otel’in konukları, Soner Olgun’un şarkıları, oryantal Didem’in nefes kesen dansıyla serin bir Akdeniz akşamında gönüllerince eğlendi

Yazlık Letafet sezonu açtı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Park Otel’in eğlence merkezi Letafet Bar, yaz sezonuna muhteşem bir gece ile merhaba dedi. Letafet’in yazlık sezonunu dolduran konuklar, usta sanatçı Soner Olgun’un şarkıları, oryantal Didem’in nefes kesen dansıyla serin bir Akdeniz akşamında gönüllerince eğlendi.
 Deniz kenarında muhteşem Akdeniz akşamında Yazlık Letafet, Soner Olgun müdavimleri ile doldu taştı. 
Konser öncesi sahne alan oryantal Didem muhteşem dans şovu ile konsere gelenleri adeta büyüledi 
Bu hafta geçmişten bugüne dillerden düşmeyen eserleri seslendiren Olgun dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı. 
Her anı birbirinden güzel geçen konserde Soner Olgun ve eşinin muhteşem düetleri eğlenceyi romantizmin doruklarına taşıdı. 
Sanatçı ve ekibinin bir an olsun düşmeyen enerjisi ile yine bir SONER OLGUN klasiği yaşandı ve konser sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.  
Ünlü Sanatçı sergilediği performansı ile izleyenlerin takdirini topladığı programı ile her Cumartesi akşamı Merit Park Otel, Yazlık Letafet`te sahne alıyor.
Otel yönetiminden alınan bilgiye göre 20 Haziran cumartesi günü de çok özel sürprizler hazırlandığını ve her geçen gün artan hayran kitlesi nedeniyle erken rezervasyon yapılması gerekmekte.  

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474