banner564

Hoş ve samimi bir sohbet oldu

Yakın Doğu Koleji giriş sınavında burs alan öğrencilerin başarı belgelerini Suat Günsel bizzat kendisi takdim etti

Hoş ve samimi bir sohbet oldu
banner598
Yakın Doğu Koleji giriş sınavında başarı bursu elde eden 21 öğrenci, Kurucu Rektör Dr. Suat Günsel’i rektörlük binasında ziyaret etti.
Yakın Doğu Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, Suat İ.Günsel kabulde yaptığı konuşmada, "Ben sizleri ilerinin profesörleri, bilim adamları ve en yüksek seviyelere çıkmış olan insanlar olarak görüyorum. Kıbrıs'ta daha önceden  birçok ülkelerin biçmiş olduğu değer, Kıbrıs bir turizm ülkesidir, turizm işçileri olur, biz onlara sadece  hizmet işçileri  değil, eğitim bilim yuvası haline dönüşmüş bir ada olduk, sizlerde bu çalışmaları  inatla devam ettireceksiniz" dedi.
Dr.Günsel, çocuklara YDÜ Kavşağına henüz yeni konmuş olan Kıbrıs'a özgü Muflon keçisinden bahsederek, “Hepiniz birer Muflon keçisi olun, dağ keçisi gibi inatçı ve hırslı. biz  Arslan olup etrafı parçalamak istemeyiz. Ama hırçınlığınız ve inadınızla yaşama karakterinize işlesin" sözleriyle nasihatte bulundu.
Hoş ve samimi geçen ziyaretin ardından Dr.Suat İ.Günsel bursunu kazanan öğrencilere başarı belgeleri Kurucu Rektör Dr.Suat İ.Günsel tarafından tek tek öğrencilere takdim edildi. Ardından da toplu anı fotoğrafı çekildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473