banner564

Advocaat arayışta

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat milli takımdan dönen oyuncularla birlikte yapacağı denemelerle Bursaspor maçının taktiğine karar verecek.

Advocaat arayışta
banner598

Sarı lacivertlilerde milli takımlara giden 11 oyuncu İstanbul'a döndü.

Spor Toto Süper Lig'de Pazar akşamı Bursaspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de teknik ekip takımı tam kadro görebilmek için sabırsızlanıyor.
Milli takım arasında İstanbul'da kalan futbolcularla fiziksel yükleme ağırlıklı antrenmanlar yapan teknik direktör Dick Advocaat bu süreçte rakip Bursaspor'u da analiz etme fırsatı yakaladı. Yardımcıları Cor Pot ve Mario Been ile Bursaspor'un zayıf ve güçlü
yönlerini belirleyen Advocaat Pazar gününe kadar oyuncularına rakibi ezberletecek.
Advocaat milli takımlarından dönen 11 oyuncunun takıma katılmasıyla birlikte ilk 11'i ve oyun sistemini netleştirme şansı bulacak. İlk tercih 4-3-3 olsa da, sahaya sürülecek kadronun oyun içinde 4-4-2 de oynayabilecek bir yapıda belirlenmesi amaçlanıyor. Bu durumda Advocaat, Moussa Sow ve Alper Potuk gibi isimlere yönelecek. Deneyimli çalıştırıcı milli takımlardan dönen oyuncularla birlikte taktik antrenmanlara ağırlık verecek.
Sarı lacivertlilerde Volkan Şen, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Salih Uçan, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal Türkiye; Roman Neustadter Rusya, Simon Kjaer Danimarka, Martin Skrtel Slovakya, Aatıf Chahechouhe ise Fas milli takımı kampına davet edilmişti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473