banner564

Ayın başarılılarına ödülleri verildi 

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen ve her ay düzenlenen Nivea Man ödülleri sahiplerini buldu

Ayın başarılılarına ödülleri verildi 
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen ve her ay düzenlenen K-Pet Birinci Ligi’nde Nivea Men ayın başarılıları ödülleri düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından mart ayı içerisinde gösterdiği başarılı performans ile ayın antrenörü seçilen Ozanköy Düzkaya antrenörü Orçun Volkan,   ayın futbolcusu seçilen Mesarya futbolcusu Alp Ertunga  ve ayın hakemi seçilen Evren Karademir, ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Karademir ödülünü Tucan’dan aldı
K-Pet Birinci Ligi’nde Mart ayı içinde yönettiği maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan Hakem Evren Karademir, başarılı bir performans çizdi. Yönettiği maçlarda çaldığı düdükler ve verdiği kararlarla herkesin takdirini topladı. Karademir’e ödülünü İpekay Muhasebe departmanı elemanı Nedime Derya Tucan verdi.

Volkan’a ödülünü Taşel verdi
Ligde aldığı üst üste galibiyetlerle ikinci sıraya yükselen Düzkaya’da teknik direktör Orçun Volkan, takım üzerinde etkisini de gösterdi.
Takımını motivesi yanında iyi bir seri yakalamasına olanak sağlayan Orçun Volkan, ayın ödülüne layık görüldü. Volkan ödülünü İpekay Genel Müdür Asistanı Gamze Taşel’den aldı

Ertunga ödülünü Çamur’dan aldı
Mesarya’da ortaya koyduğu performans ile takımına büyük katkı koyan Alp Ertunga taraftarlarının da büyük takdirini topladı.
Ertunga’ya ayın ödülünü İpekay Muhasebe Müdürü Emine Çamur verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474