banner564

Galada kırmızı halı rüküşlüğü

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerini paylaştığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın merakla beklenen ikinci sezonunun ilk gösterimi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Galada kırmızı halı rüküşlüğü
banner598

 Netflix'in tüm dünyada çok ses getiren ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın ikinci sezon prömiyeri 38. İstanbul Film Festivali kapsamında yapıldı. Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nun hazır bulunduğu geceye, başroldeki kadın oyuncuların stilleri damga vurdu.

Gecenin en şık isimlerinden biri Ayça Ayşin Turan’dı… Ne var ki, Fidan Şimşek imzalı son derece şık beyaz tulumun altına fildişi tonlarındaki Christian Louboutin ayakkabılar biraz alakasız kalmış.
Burçin Terzioğlu gecede Raisa&Vanessa imzalı bir elbise tercih etmiş. Fakat fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla proporsiyonuna hiç gitmemiş.
Hazar Ergüçlü’ye gelirsek… Instagram’daki fotoğrafına bakacak olursak şahane bir stili var ve hem çok seksi hem de şık görünüyor. Ne var ki bize gelen fotoğraflarda durum pek de öyle değil… Hakan Yıldırım imzalı pembe tonlarındaki elbise güzel, lakin keşke kırmızı ruj ya da fuşya stilettolar ile kombinlemeseydi…
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473