banner564

Turizm için elverişli

Kuzey Kıbrıs’a ilk defa geldiklerini ve çok beğendiklerini söyleyen Arap sanayiciler, umutlu konuştu

Turizm için elverişli
banner598

 Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Arap Sanayici İşadamları İhracatı,İthaalatı Geliştirme Federasyonu heyetini kabul etti.

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde Federasyonun Genel Sekreteri Hesham Khedr bir konuşma yaparak organizasyonun Beyrut merkezli olduğunu söyledi ve Federasyon hakkında bilgi verdİ.
Kuzey Kıbrıs ile ilgili çok olumlu bilgiler aldıklarını ifade eden Khedr, ilk defa ziyaret gerçekleştirdiklerini ancak hissiyatlarının sanki adayı yıllardır biliyormuş gibi olduğunu ifade etti.
Adanın sahillerini çok beğendiklerini ve ülke içinde mekanların çok kaliteli olduğunu belirten Khedr, özellikle kongre organizasyonları için son derece elverişli olduğunu ifade etti.
Uluçay da konuşmasında ülkenin gelişmesi ve ekonominin çok daha ileri bir noktaya taşınması için uğraş verdiklerini ifade eden Uluçay, yabancı yatırımcıların yatırımlarını Akdeniz’in incisi konumunda olan Kuzey Kıbrıs’ta yoğunlaştırmalarının kendileri için büyük bir beklenti olduğunu dile getirdi.
Kıbrıs adasında büyük bir Akdeniz mirası görüldüğünü anımsatan Uluçay, eski dönemlerden beri Kıbrıs adasında yaşayan insanların bölge ülkeleri ile yakın diyalogları olduğunu söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474