banner564

Halkın bayramı kutlandı

Yeniden Doğuş Partisi Kurudere ile Ulukışla köylerini ziyaret etti

Halkın bayramı kutlandı
banner598
Yeniden Doğuş Partisi (YDP), Kurban Bayramı nedeniyle Kurudere ile Ulukışla köylerini ziyaret etti.
YDP’den yapılan açıklamaya göre, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve beraberindeki parti yetkilileri ziyarette halkla bayramlaştı, parti politikalarını anlattı.
YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Ulukışla’da yaptığı konuşmada, Türkiye’den getirilen suyun bütün köylere dağıtılamamasını eleştirerek, hükümeti suçladı. Arıklı, Türkiye’den gelen suya karşı çıkanların şimdi de elektrik getirilmesine itiraz etmesini Türkiye karşıtlığı olarak gördüklerini belirterek, bunu kabul etmelerinin mümkün olmadığını kaydetti.
YDP nin ‘Büyük Meserya Projesi’nin bölge halkını 3 yıl içinde şaha kaldıracağını iddia eden Arıklı, YDP’nin sadece ezilen, gasp edilen ve ötekileştirilen insanların haklarını savunmak için değil, aynı zamanda kronikleşmiş ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları çözmek için yola çıktığını söyledi.
Ziyaretlerde; YDP Genel Sekreteri Bertan Zaroğlu, YDP Genel Başkan Yardımcısı Sunalp Sencer, YDP Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz, YDP Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ünal, YDP Genel Sekreter Yardımcısı Azer Özkanbirer konuşma yaptı.
Eski Milletvekili Ejder Aslanbaba ise YDP’ye destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473