banner564

BTM’de çifte final

BTM Ligi’nden Birinci Lig’e yükselecek iki takım bugün oynanacak iki final maçında belirlenecek

BTM’de çifte final
banner598
BTM Ligi’nde sona gelinirken, final karşılaşmaları bugün Mağusa’da oynanacak. Geçtiğimiz sezon finalde kaybeden Mehmetçik ile Mesarya kozlarını Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda paylaşırken, Dipkarpaz ile de Haspolat Canbulat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Mehmetçik namağlup finalde
BTM Ligi’nde yarın Mesarya ile finalde karşılaşacak olan Mehmetçik takımı, 1 kez hükmen mağlubiyet dışında geriye kalan karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Sarı yeşilliler grupta çıktığı 10 karşılaşmada 8 kez galip gelmeyi başarırken, 1 beraberlik ve 1 de hükmen mağlubiyet aldılar. Grup karşılaşmalarında takımın gol yükünü 7 golle Mehmet Gürlü çekmeyi başarırken, Mehmetçik play-offlarda ise sırayla Mutluyaka ve Dörtyol’u da geçerek Mesarya’nın finaldeki rakibi oldu.

Birleşmeden kuvvet doğdu
Sezon öncesinde Turunçlu ve Paşaköy takımlarının birleşmesiyle birlikte oluşturulan Mesarya takımı da yarın 1.Lig’e yükselmek için mücadele verecek. 5.gruptan ikinci sırada play-offlara kalan Mesarya, ilk kez final heyecanı yaşayacak. Sarı kırmızılılar, gruplarda oynadığı 10 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olurken, 7 galibiyet ve 1 de berberlik elde etmeyi başarmıştı. Takımın gol yükünü 8 golle genç golcü Eren Aktaş çekmişti. Play-offlarda da Gayretköy ve Zümrütköy’ü elemeyi başaran sarı kırmızılılar yarın Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Mehmetçik ile final oynayacak.

Nereden nereye
Bir diğer finali ise Dipkarpaz ile Haspolat takımları Canbulat Stadı’nda oynayacak ve 1.Lig vizesi arayacak. Sezon öncesi büyük sıkıntılarla lige katılan Haspolat, lige iyi başlamasa da sonradan iyi bir hava yakaladı ve grubu lider tamamlayıp, finale kadar yürüdü. Takımın gol yükünü Necati Yıldırım çekti. Play-offlarda da Karadeniz 61’i ve Dağyolu’nu mağlup etmeyi başaran Haspolat yarın Dipkarpaz karşısında 1.Lig vizesi arayacak.

Dipkarpaz inandı
Haspolat’ın finaldeki rakibi Dipkarpaz ise taraftarları ile birlikte finale hazırlanıyor. Grup karşılaşmalarında başarılı bir performans sergileyen Dipkarpaz, play-offlarda da rakiplerini rahat bir şekilde geçmeyi başararak finale kaldı. Devre arasında takıma katılan Ogün, takımına büyük katkı sağlarken, final karşılaşmasına da büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474