banner564

Ozan Orhan konseri bugün

Mehmetçik’te bu yıl 56’ncısı düzenlenen Üzüm Festivali renkli etkinliklerle devam ediyor

Ozan Orhan  konseri bugün
banner598
Osman ZORLU
Mehmetçik’te bu yıl 56’ncısı düzenlenen ve 5 Ağustos’ta başlayan Uluslararası Üzüm Festivali renkli etkinliklerle devam ediyor.
Uluslararası Festivaller Birliği üyeliğine alınarak uluslararası kimlik kazanan festivalin açılışı, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın katılımı ile gerçekleşmişti.
Festivali kapsamında düzenlenen 2’nci Uluslararası Altın Salkım Halk Dansları Festivali hem ülkeden hem de Türkiye, Hindistan, Mısır ve Kırgızistan’dan dans ekiplerine ev sahipliği yapıyor.
Festivalde bugün Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Ozan Orhon’un, 14 Ağustos Pazar akşamı da Candan Erçetin’in sahne alacağı bildirildi.
Festival kapsamında önceki gün saat 21.00’de Halk Dansları, Yöresel Kostüm dün de Halk Dansları Gala Gecesi vardı. Etkinliklere Mehmetçik ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Festival alanına kurulan standlarda, üzüm ürünlerinin yanı sıra Kıbrıs’a özgü lezzetler ve el işleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu da komşu beldeleri Mehmetçik’teki festivale gelerek destek belirtti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473