banner564

Küba, Merit’e taşındı

Canlı puro imalatı, Ayhan Sicimoğlu ve Orkestrası’nın muhteşem konseri ve nefes kesen danslarla bir İLK’e imza atıldı

Küba, Merit’e taşındı
banner598
Saim YILMAZ

   Merit Crystal Cove Hotel, günlerce konuşulacak, muhteşem görsel şovlarla dolu bir ‘Küba gecesine’ ev sahipliği yaptı.
   Geceye özel olarak katılan Kübalı Habano Puro uzmanı Reynaldo Mendoza, konuklara puro yapımını gösterdi. Özel olarak getirilen yapraklara sarılmış purolar, konser sırasında konuklara dağıtılırken, gecenin organizasyonuna büyük katkı sağlayan Habano Purolarının Türkiye, Kıbrıs ve İsrail yetkili firmasının sahibi, ayrıca Küba’nın Fahri Konsolosu Adnan Pekkan’ı takdim eden  Reynaldo Mendoza, Merit Crystal Cove Hotel’in Genel Müdürü Ercan Turhan ile tüm emeği geçenlere teşekkür etti.  
   Otel personeli, konser alanına gelenleri yöresel Küba elbiseleri ve çiçeklerle karşılarken, Latin dansının sultanları Lobby ve Pool Bar başta olmak üzere otelin tüm outletlerinde misafirleri sıcak danslarıyla partiye davet etti. 
   Gecenin sunuculuğu DJ Alper Yiğit üstlendi. Gecenin mimarları; Genel Müdür Ercan Turhan, Merit Entertainment Danışmanı Arda Çancıoğlu ve Fahri Küba Konsolosu Adnan Pekkan'ın destekleri ile gerçekleşen "Küba Konsept Parti"de muhteşem bir program sunan Ayhan Sicimoğlu, Kıbrıslılara hayran olduğunu söyledi. 

Küba konsept Latin rüzgarı...
   Puro sarımcısının sonrasında, Latin dansından çeşitlemeler ile sahnede parlayan dansçılar, konukların kanını kaynattı. Ve Ayhan Sicimoğlu orkestrası ile sahnedeki yerini aldığında ayakta alkışlandı. 
Konser tadında bir "Küba Konsept Parti"ye imza atan ünlü sanatçı, yerli şarkıları Küba ritimleriyle kavırlayarak kelimenin tam anlamıyla perküsyonunu konuşturdu. 
    Latin esintilerinin ritmine dayanamayan konuklar, tabir-i caizse gece boyunca sahneden inmedi. Ayhan Sicimoğlu, Küba Konsept Parti'de Klasik Türk Musikisinin mihenk taşı olmuş şarkılarına yapmış olduğu Latin kavırlarla geceye damgasını vurdu. 

Hastasıyız...
   Doyumsuz sohbeti, puro sarımı, hikaye anlatımı, şakaları, perküsyonu ile herkesi kendisine hayran bırakan ünlü üstada, konuklar doyamadığı için gecenin geç saatleri olmasına rağmen bırakmak istemedi. P   rogramını ısrarlar üzerine uzatan Ayhan Sicimoğlu, "Kıprıs'ta orkestram ve ben her zaman emrinize hazırız. Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Bey'e, Merit Entertainment Danışmanı Arda Çancıoğlu'na ve Adnan Pekkan'a teşekkürler. Bu gece sayenizde gerçekleşti. Efendim, bir başka programda görüşmek üzere hastasıyız" diyerek programını bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473