banner564

LTB’nin yeni internet sitesi yayında

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) yeni internet sitesi yayında.

LTB’nin yeni internet sitesi yayında
banner598
LTB’den yapılan açıklamaya göre bir süre önce Baba Bilgisayar’ın gönüllü olarak yaptığı, yenilenen ara yüzü ve içerikleri ile yurttaşların kullanımına sunulan sitede, menüler ve içerikler genişletildi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın katıldığı TV programlarıyla Harmancı’nın günlük ajandasına da yer verilen siteye, Belediye Meclisi kararları da ekleniyor
Lefkoşa Belediye Meclisi üyelerinin tek tek tanıtıldığı sitede, Meclis Komisyonlarına ilişkin bilgiler ve yurttaşların komisyona görüşlerini aktarabilmeleri amacı ile iletişim formu yer alıyor.
Belediye Meclis gündeminin belirlenmesinin ardından, gündem web sitesinde ilgili alana aktarılıyor, böylece siteye giriş yapan tüm yurttaşlar meclis gündemini takip edebiliyor.
Meclis kararları rutin olarak toplantının hemen ertesi gününde siteye eklenerek yurttaşların bilgisine sunuluyor. Ayrıca, meclis toplantıları online olarak web sitesi üzerinden de izlenebiliyor. 
LTB’nin tamamlanmış olan ihaleleri ve yeni çıkılan ihalelere ilişkin bilgilere de web sayfada ayrıntılı bir şekilde yer veriliyor.
“Canlı Destek” uygulamasını ilk uygulayan belediye olan LTB, yurttaşlara mesai saatlerinde web sitesi üzerinden halkla ilişkiler personeli ile online olarak karşılıklı konuşabiliyor.

Harmancı: Site ihtiyaca cevap veriyor
Yenilenen web sayfasına ilişkin görüşlerini kamuoyu ile paylaşan LTB Başkanı Harmancı, LTB web sayfasının hem fonksiyonellik, hem içerik hem de tasarımsal açıdan ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde kurgulanıp hayata geçirildiğini belirtti. 
LTB Başkanı Harmancı, siteye eklenen yeni içerikler için ciddi mesai harcandığını dile getirerek günün sonunda çok geniş kapsamlı site ortaya çıkarttığına dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473